perjantai 25. huhtikuuta 2014

Tiilikkajärven retki 3.-4.5.2014 Retkikirje

Hei

Lauantaina 3.5.2014 lippukuntamme retkelle osallistuneet suuntaavat kohti Rautavaaran Tiilikkajärven kansallispuistoa. Lähtö tapahtuu lauantaina klo 9.00 Wanhalta kirkolta, joten paikalle on saavuttava hieman aiemmin. Kyyditys hoidetaan kimppakyydein, kyytimahdollisuuksista saatetaan kysellä vielä kyyditykseen ilmoittautuneilta huoltajilta. Matkaa kohteeseen on noin. 75 km.

Retki on osoitettu pääosin kahdelle ikäluokalle: Sudenpennuille ja tarpojille. Sudenpennuille on suunnattu päiväretki Venäjän hiekoille, mutta tarpojat viettävät siellä yön. Sudenpennut saapuvat takaisin Juankoskelle lauantaina, joskin tarkan paluuajan arvioiminen on hankalaa. Tulemme ilmoittelemaan paluumatkalla, koska sudenpennut palaavat Juankoskelle.

Tarpojat palaavat Juankoskelle sunnuntaina 4.5.2014. Molemmille ikäpolville kävelymatkaa kertyy noin 7,4 km. Lippukunnan saavuttua Venäjän hiekoille, tarjotaan siellä lounas (Tarpojilta veloittaa yöleirin ruokakulut). Sudenpentu voi kuitenkin ottaa eväät mukaan kävelymatkalle. Vesi/mehupullo on pakollinen kaikille. 

Leirikirjeen ohessa tulee myös alaikäisen lupalappu. Jokaiselle alaikäisellä partiolaisella tämä lappu täytyy olla täytettynä ja palautettuna 3.5 mennessä ennen lähtöä. Alapuolella on myös lista tavaroista, joita sudenpennun/tarpojan täytyy ottaa mukaansa. Mikäli partiolaisella on ruoka-allergioita, joita ei ole ennen ilmoitettu lippunkunnan tietoihin, on ne ilmoitettava hyvissä ajoin. Tiedot ovat luottamuksellisia!

Mikäli esiin tulee kysymyksiä, saa lisää tietoa joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nuutti.kuronen@hotmail.com tai viestiä numeroon 040-41 35 007

Mukavaa kevättä kaikille!

Tavaraluettelo
Sudenpennut
Partiohuivi
Puukko
Tulitikut
Eväät (voileipä, suklaapatukka, yms...)
Vettä/mehua (ei limsaa)
Päiväretkireppu kantamuksille
Kumisaappaat (kuljemme suon läpi)
Lämmin, sään mukainen varustus (kerrospukeutuminen, eikä sadetakki paina paljoa repussa)
Istuinalusta
Tarpojat
Partiohuivi
Puukko
Tulitikut
Täytetty vesipullo
Tarpeeksi suuri reppu kantamuksille yöleiriä varten (ruoka, teltat)
Kumisaappaat (kuljemme läpi suon)
Vapaaehtoisesti toiset kengät
Riittävä vaatetus yöpymistä varten (rannassa on tuulista, lämmin kerrospukeutuminen, vaihtovaatteet)
Makuupussi
Makuualusta
Istuinalusta
Hygieniatarvikkeet, sekä omakohtaiset lääkkeet
Naposteltavaa iltaa varten
Taskulamppu